2014 / 2015 KYK Burs Sonuçları
EXEIdeas Template Store

Announcement:

  Hi, You Like This Blogger Template Then You Can Download It At Netzspot.Blogspot.

16 Ekim 2014 Perşembe

KYK Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

This Article Was Live On: 16 Ekim 2014 Perşembe At 14:33 And Till Now Have2 yorum.
Milyonlarca öğrencinin şu sıralar ilk sorularının başında KYK Burs Sonuçları'nın Ne Zaman Açıklanacak olduğu sorusu geliyor. KYK Burs Sonuçları'nın şu an için hangi tarihte açıklanacağı resmi olarak belirtilmedi. Ancak daha önceki yılları göz önünde bulunduracak olursak, KYK Burs Sonuçları'nın Kasım ayı sonları ya da Aralık ayı başlarında açıklanmasını bekliyoruz.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Yazımızın girişinde de belirttiğimiz gibi KYK henüz Burs Sonuçları'nın Ne Zaman Açıklanacağı yönünde resmi bir bildirim henüz yapmadı. Ancak daha önceki yıllarda Burs Sonuçları genellikle Kasım Ayı'nın son haftası veya Aralık Ayı'nın ilk haftasında açıklanmıştı. Bu nedenle 2014 - 2015 Burs Sonuçları'nın da bahsini ettiğimiz zaman aralığı içerisinde açıklanmasını bekliyoruz. 

SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

Kyk Burs Sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızın üzerinden duyurulacaktır. Bunun dışında KYK'nın resmi web sayfası üzerinden giriş yaparak açıklama kısmındaki sorgu alanlarını doldurabilir ve size burs çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Burslar ise Ocak ayından itibaren öğrencilerin hesabına yatmış olacak. Ziraat Bankası'na yatan burslar öğrencilere verilen Banka Kartı ile Türkiye'deki bütün Ziraat Bankası bankaları ve ATM üzerinden çekilebilecek. 


You Like It, Please Share This Article Using...


Don't Forget To Read This Also...


2 yorum :

Speak Your Mind:



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *