2014 / 2015 KYK Burs Sonuçları
EXEIdeas Template Store

Announcement:

  Hi, You Like This Blogger Template Then You Can Download It At Netzspot.Blogspot.

17 Ekim 2014 Cuma

2014 - 2015 KYK Burs Başvuruları Başladı Mı?

This Article Was Live On: 17 Ekim 2014 Cuma At 15:49 And Till Now HaveHiç yorum yok.
Yüz binlerce öğrencinin aklındaki ortak soru 2014 KYK burs başvurularının başlayıp başlamadığı. Arkadaşlar 18 ekim itibariyle KYK burs başvuruları henüz başlamadı. KYK resmi sitesinde başvuruların ilerleyen bir tarihte başlayacağını belirterek, bu konuda kesin bir tarih de vermedi. Ancak başvuruların önümüzdeki hafta içi başlayacağını tahmin ediyoruz.

2014 KYK başvurularının bu yıl gecikmesi nedeniyle öğrenciler arasında bazı söylentilere neden oldu. Başvuruların başladığı ve bittiği yönündeki kulaktan dolma haberler birçok kişiyi paniğe sevk etti. Tekrardan belirteceğimiz gibi 2014 - 2015 KYK burs başvuruları henüz başlamadı.

BAŞBAKANLIK BURSU YANLIŞ ANLAŞILIYOR

Başvuruların başladığı yönündeki iddialara neden ise bir yanlış anlaşılmadan dolayı oldu. Öğrenciler tarafından Başbakanlık bursu olarak bilinen burs, aslında KYK bursudur ve KYK burs ve öğrenim kredisini veren tek mercidir. Geçtiğimiz günlerde Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan burs başvurusu, kimi kişilerce KYK bursu ile karıştırıldı. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü farklı bir burs başvurusudur ve KYK'nın verdiği burs ile bir alakası bulunmamaktadır.

You Like It, Please Share This Article Using...


Don't Forget To Read This Also...


Hiç yorum yok :


Speak Your Mind:



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *